3. gang er lykkes gang.

Yes. Vågnede tidligt imorges og checkede min arbejds email og der var ingenting. Øv. Kiggede mine private igennem hvor der var kommet lidt og midt i det hele var der mailen fra ccie@cisco.com. Score report available on website. Men ingen Congrats! email.
Rystede totalt da jeg loggede ind og rystede endnu mere da der stod PASS. PASS. PASS. PASS.
Jeg havde besluttet mig for jeg ikke ville prøve igen da jeg kom ud fra eksamen. Hvis det jeg havde leveret ikke var godt nok, så ville jeg aldrig blive god nok. Meeeen er nu alligevel glad for det skulle slutte på denne måde.

Nu står den på ferie med familien 3 uger og så tilbage til arbejde og hverdagen. Det sværeste lige nu er at overbevise mine piger om at det er rigtigt at far ikke skal ned i kælderen og læse i weekenderne, men faktisk kan lave almindelige ting som at slå græs og gå på legepladsen.

Og så lige for at slutte af som sidst:

Ville jeg gøre det igen? NEJ!. Der er noget over at været med i eliten (bla bla bla), men jeg var ikke klar til at ofre så meget tid væk fra min kone og mine piger som jeg er endt med. Nu er det overstået og det kan sluttes af, men humlen er;

Man kan altid læse en bog og lærer noget nyt, men det er ikke sikkert man får muligheden for at se sine børn lærer at cykle, kravle, tegne, hoppe, danse osv på et senere tidspunkt. Børn skal nydes hele tiden for deres udvikling går så hurtigt at man hurtig kan gå glip af noget.

This is Ralph Olsen signing off. The CCIE Goal is (again) complete.

5 comments

  1. Tillykke 🙂

    Din blog er motiverende læsning 🙂

    Jeg har mit andet forsøg i Wireless den 30 Sept. og det er lidt træls hvis jeg skal op i version 2 :-/
    Men jeg håber det bedste.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s