Wireless eksamen 3. forsøg

Torsdag d. 1 September 2011. 3. forsøg på CCIE Wireless eksamen.

Alt er som det plejer. Tong henter os 4 kandidater og vi bliver sat igang kl. 08:35. Min plan er sektion 1 og 2 fra blueprintet inden frokost. Alt går fint og efterhånden som jeg får arbejdet mig igennem det går det bedre og bedre. Stresser slet ikke. Der er næsten ingenting jeg er i tvivl om. Da vi når frokost er jeg lidt længere men givet at jeg har sprunget nogen ting over pga. deres naturlige indfald senere gør at det passer meget godt.
Smutter til frokost. Får noget wok med ris.
Tilbage til eksamen og bare arbejde videre. Mine tanker går på at jeg har god tid så jeg arbejder bare en sektion af af gangen. Et par timer før tid var jeg færdig og godt tilfreds. Checkede alt igennem og fandt nogen af de fælder der tydeligvis var placeret i opgaven. Begyndte at lave en liste over alt man kunne misforstå i opgaven og gik op til Tong. Han svarede primært i (Ja/Nej/Det kan jeg ikke sige), undtagen mit sidste spørgsmål. Det blev besvaret med “I can’t say, but you are on the right track!” Efterfulgt af et kæmpe smil.

Da der var 35 minutter igen besluttede jeg mig for at gå. Hvis jeg pillede mere ved noget ville jeg muligvis ødelægge noget. Forklarede Tong min strategi og han synes det lød fornuftigt.

Da jeg sad i bilen kunne jeg mærke det hele lette. Nu var det overstået. Ude af mine hænder. Om jeg skulle bestå eller dumpe så ville jeg ikke op igen. Det tager for meget mentalt og taget tid væk fra familien.

Så er der ikke andet tilbage end at vente.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s