Fredag aften i byen…

Fredag aften stod på middag med Darren der er flyttet til US for ½ års tid siden fra London og lige er gået igang med CCIE Wireless. Han har i forvejen optjent sit nummer med en CCIE Voice.

Mødte Darren kl. 19 i baren på hotellet så vi kunne nappe bilen og kører et sted hen og spise. Min engelske kammerat synes dog vi skulle splejse om en taxa så jeg kunen nyde en øl til maden. Fino Fino. Vi fik et par øl på hotellet fik snakket og kom så afsted for at spise. Darren mente bestemt vi skulle spise på Cheesecake Factory. Hmmmm.. Min første tanke var at det var et konditori men Darren forklarede at de havde alverdens lækre sager. Vi ventede først 30 time i baren på et bord. Men så havde vi da tid til et par øl. Fik endelig vores bord og må give Darren ret; Maden var helt i orden. Efter middagen mente Darren vi skulle have en enkelt inden vi tog hjem. Videre til Yard House. Forholdsvis stor bar/klub med over 20 forskellige øl på fad. Bestilte en pint Coors Light selvom jeg må sige jeg var ved at være fyldt op af mad og drikke på det tidspunkt. 45 sekunder senere havde Darren så bestilt Champagne. Vi skulle skåle på min CCIE Wireless eksamen som han mente jeg helt sikkert ville bestå på torsdag. Øl og Champagne. Tak for kaffe. Efter vi havde været der 30-40 minutter var glassene tomme og vi gik efter en omgang mere, men desværre var klokken over 23:30 og så serverede de ikke mere. Whh00t? Fredag aften og en totalt i orden bar med jeg ved ikke hvor mange forskellige fadøl servere kun til 23:30? Det var ikke sket i DK. Nå, men det er ingen skam at gå når man bliver smidt ud.

Finder en taxa så vi kan komme hjem men Darren mente bestemt vi skulle på Rosie’s Irish Pub. Må sige jeg var ved at være der hvor jeg hellere ville drikke i gå afsted til min seng. Især når jeg er et sted hvor jeg ikke ville kunne finde hjem. Heldigvis for mig var der kø et godt stykke rundt om blokken for at komme ind, så Darren var med på at tage på diskoteket på hotellet og få den sidste. (hvorfor tror jeg ikke på der er en sidste når man er i byen med en englænder).

Kommer tilbage på hotellet og ind på den tilhørende natklub. Finder et bord og får 2 øl. Da jeg er halvt igennem min kommer Darren med 2. omgang. Inkl. Tequilla. Føj! men ned skal de sku. Efter vi har siddet der 1 times tid råber de så “Last Call” klokken 01:30 stopper de så med at servere alkohol.
Vi nærmer os snart en ende på aftenen for der er ikke flere steder at få noget og drikke. Men før jeg har set mig om har Darren købt 6 fadøl og kl. 2 må vi forlade natklubben med en fadøl i hver hånd. Efter ca. 20 min siddende i lobby’en må selv den stole englænder give op og vi efterlader det sidste øl og takker af for aftenen.

Jeg vågner så lørdag formiddag og har det faktisk fint. Er slf. træt men ingen tømmermænd. Checker min telefon og der ligger en mail fra Darren.

“Dude

I missed my flight… bastard!! lol
Slept through the hotel wake up call and didn’t set my iPhone alarms.

It’s going to be a longggggggg expensivvvvvvvvvve day.

Good luck next week mate.

Daz”

Den stakkels englænder var ikke nået op til tiden og nåede ikke sit fly hjem lørdag morgen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s