Stilheden brydes…

Uha.. ingen indlæg siden sidste eksamensforsøg. Hvorfor? Faktisk primært fordi jeg ikke har haft tid. Har haft rigtig meget arbejde at se til.

Men nu er der tid. Og det er der fordi jeg det er lørdag, jeg er ikke på arbejde, jeg er ikke hjemme. Jeg er i San Jose og klar til et reseat på IP Expert Bootcamp fra på mandag. Og til eksamen ugen efter det. Glæder mig helt vildt til at kunne fokuserer 100% på min wireless eksamen.

Er jeg bedre forberedt til dette bootcamp end sidst? Øhh, ja! Jeg har lært utrolig mange ting siden marts. Kan jeg bestå eksamen? Ja, det skulle der være bedre chancer for denne gang end nogen gange tidligere.

Dagen i dag har stået på rejse. Fløj fra CPH til Paris kl 06:55 og videre til San Francisco kl. 11:15. Paris -> San Francisco var med Airbus A380. Fantastisk flyvemaskine. Kæmpe stor, dog lydsvag, med gode underholdnings muligheder men alligevel er 11 timer laaaangtid at flyve.

Immigrations i SFO er altid en fornøjelse. 10-15 min så er man igennem. Dog tog det ca. 20 min før min kuffert kom, hvilket sikker skyldes at der var 550 andre der også skulle have deres kuffert. :o)

Alt gik lige efter planen indtil jeg kom ud til Hertz. Kæmpe kø, men det gik mig dog ikke på. Tog det stille og roligt. Da det så blev min tur så havde de ikke den type bil jeg havde bestilt. De prøvede at få mig til at tage alle mulige andre biler, men nej jeg ville gerne have hvad jeg havde bestilt. Efter 10 min fandt hun en bil jeg kunne få næsten som den jeg havde bestilt. Jeg accepterede (havde intet valg) og gik ned imod bilen. Finder en godt beskidt bil med skrald inden i. Men ok, jeg ville bare hurtigt rydde op og få den vasket så var den så god som ny. Sætter mig ind for at køre og så går instrumentbordet amok. “Please Check Tyre Pressure”, “Change Olie”, “Low Windshieldfluid Level”. Stoppede igen og spurgte en af gutterne i garagen. 4 min senere sad jeg i en opgraderet udgave med DVD afspiller, Bakkamera, blink vinkel alarm og 10000 andre småting.

Afsted til hotellet. DoubleTree San Jose. Dejlig trygt med noget man kender. Det bliver mad på hotellet og bare en kamp om at holde mig vågen til efter 21.

4 comments

 1. God Tur Ralph…

  Nu har du lejet en bil?.. Det havde jeg ikke tænkt mig… Skal også bo på double tree, er en bil nødvendig?

  Hilsen især Marko hvis du ser ham..

 2. Hej Thomas,

  hvis du skal være på Doubletree og bare skal til IPExpert så er det ikke nødvendigt. Men hvis man skal lidt ud og spise eller som jeg efterflg. på ferie så kan det være en godt idé.

  Hvis du flyver til SJC lufthavn så henter hotellet dig. hvis du flyver til SFO så er der lidt langt herned.

  Jeg kan sagtens hilse Marko. Vi snakker sammen hver dag når jeg er herover. Super flink fyr. Har du været på bootcamp eller skal du?

 3. Jeg flyver til SJC om lørdagen og skal allerede hjem lørdag igen.

  så en bil bliver vist ikke nødvendig

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s