Cisco 2 – Ralph 0

Efter mit første Wireless lab forsøg var jeg skuffet, men igen så forventede jeg ikke at bestå.

Denne gang havde jeg styr på opgaven. Jeg var færdig 3 timer før tid. Jeg læste alt igen og igen. Alligevel har jeg tydeligvis overset en del. 1 opgave på 4 point var jeg lidt i tvivl om. Men jeg spurgte og Proctor svarede at hvis de bare kunne se X ud fra min løsning ville det være fint. Ud over det så var det lab perfekt i mine øjne. Og det er næsten det værste. Jeg ved ikke hvor jeg har lavet fejl. Jeg ved ikke hvor jeg har misforstået. Og jeg kan ikke snakke med nogen, stille spørgsmål el.lign.

Denne gang er jeg meget skuffet. Har dog regnet lidt på point regnskabet. Ud fra min score report i % og min nogenlunde hukommelse af hvor mange point der var i hver sektion så ser det lidt sådan ud:

Første forsøg: ca. 62 Point + 3-4 OEQ point = 65-66 Point.
Andet forsøg: ca. 69 Point + 3 OEQ Point = 72 Point.

Det er en forbedring på 6-7 point. Men samme forbedring fremover burde jeg bestå i 4. forsøg. Hvis jeg kan nå et 4. forsøg inden 18. November 2011.

Jeg kan få en eksamensdato omkring slutningen af august starten af september. Men kan ikke booke fordi Cisco ikke har gennemført min betaling for forsøg nr. 2 endnu. Håber ikke dato’erne forsvinder.

Jeg havde lavet en aftale med mig selv om at hvis jeg skulle til et 3. forsøg ville jeg nappe et bootcamp først. For at få de små detaljer helt ind på rygradden lige inden eksamen. Det eneste reseat bootcamp der lige passer ind er i San Jose i August, med eksamen efterfølgende torsdag i San Jose. Meeen synes at vente helt til torsdag er lang tid.

Det mest positive ved hele dette forløb er at jeg efterhånden føler mig som en ekspert i Cisco’s wireless produkter. Synes jeg har lært rigtig rigtig meget.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s