Wireless Lab Exam round 2 – Ding Ding

I dag var så dagen jeg havde ventet på i godt 2 måneder.

Vågnede kl 06:00, 45 min før jeg skulle op iflg. planen, men i det mindste sov jeg ikke over mig. Spiste morgenmad og var hos Cisco ca. 07:45.

Vi blev som sidst hentet af Tom Eggers kl. 08:15 og fik standard intro. Var i gang kl. 08:30.

Først Open End Questions. Hvor spørgsmålene sidst var lidt ala hvad er den kemiske formel for vand, var det nu hvad er den kemiske formel for miltbrand. Jeg er i tvivl om 2 af de 4 spørgsmål. Eller hvis man skal vende dem om så er jeg sikker på jeg har svarer forkert i et af spørgsmålene og usikker på 1 mere. Da jeg skal have 3 rigtige kan de første 5 min af dagens eksamen have gjort resten lige meget.

Men nu vel. Jeg gik i gang med mit lab. Jeg var ikke lige så stresset som sidst. Faktisk var det der stressede mig mest tanken om at jeg ikke var stresset nok. Jeg havde heller ikke samme hastighed som sidst. Skrev stille og roligt og tog mig god tid til opgaverne. Omkring frokost efter de første 3 timer var jeg igennem sektion 1 og 2, og lige startet med sektion 3. Helt efter planen. Frokosten stod på en lille salat, kylling sandwish og en Pepsi.

Tilbage efter frokost og jeg kastede mig over resten. Jeg begyndte lidt at miste overblikket, men stressede ikke over det. Sagde til mig selv “En lille opgave ad gangen”. Med 3 timer igen var jeg stortset færdig. Havde lige en klient der bare ikke ville på. Dvs. så kunne Ralph Olsen da lærer ikke at sætte et mellemrum efter brugernavnet når han tester. SUK. Men fejlen blev fundet og det er det vigtigste.

For at få tankerne lidt væk fra opgaven (som om det kan lade sig gøre) gik jeg ud i hvilerummet og købte en cola. Men efter at have slappet af i ca. 50 sekunder var jeg tilbage foran skærmen. Brugte de sidste 3 timer på at teste alt frem og tilbage.

Hvis jeg skal sige det selv så tror jeg der er en god chance (hvis OEQ ikke slår mig ihjel). Men man ved aldrig med CCIE. Nu er der ikke andet for end at vente.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s