Onsdag. T-minus one day.

Vågnede kl 3:45. Hurra for jetlag. Efter lidt sms på med Lotte faldt jeg i søvn igen og sov til kl. 08. Helt Perfekt. Bad og ned til morgenmaden. Ganske udemærket morgenmad buffet. Tilbage på værelset og læse noter. Fik gennemgået ca. 200-250 sider fra bootcamp’et og så var det frokost tid. Kørt ud til Westfield Valley Fair, et lækkert shopping center. På vej hjem kørte jeg forbi IPExpert for at hilse på Marko Milivojevic som er R&S instruktør. Super hyggeligt og fik da flyttet tankerne over på alt mulig andet end imorgen. Var først tilbage på hotellet kl. 17. Havde virkelig ikke lyst til at gå nogen steder (underlig rumlen i maven 😀 ) så jeg bestilt Room Service (Efter at jeg fandt ud af at Papajohns ikke leverer i Santa Clara 😦 ). Fik ikke spist så meget men lidt er også godt.

Nu er der ikke så meget andet at gøre end at vente til klokken bliver 08:15 imorgen og Proctoren henter os. Er jeg klar? Jeg synes det. Består jeg? Jeg håber det.

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s