CCIE Wireless – Round 1

20110322-204633.jpg
Jeg tror ikke Cisco designer deres lab eksamener med henblik på at de skal være gode for blodtrykket. Hvor jeg kan sige jeg nød min R&S eksamen så kan jeg godt understrege at jeg ikke nød min wireless. Jeg håber virkelig jeg er over 80 point så jeg ikke skal bokse med sådan en eksamen igen. Jeg begynder at forstå hvorfor fx Voice kandidater får selvmordstanker efter deres lab forsøg.

Opgaven var meget ustruktureret og uhyr omfattende. Tror der var 30 sider eller sådan noget i opgave hæftet og det tog tid bare at læse det igennem. De første 3 timer skulle gå med sektion 1 og 2 fra blueprintet. Og i langtid regnede jeg ikke med jeg ville nå det inden frokost men det lykkes. Jeg havde dog nogen dumme spørgsmål til Proctorerne og hvis jeg kunne havde jeg gravet mig ned. Men tidsplanen hold nogenlunde, igen opgaven var ikke struktureret som jeg ville ønske det og nogen ting gav mest mening i en anden rækkefølge end den naturlige.

Tid til frokost. Fik min Cisco burger en salat og en pepsi.

Tilbage i lab med 5 timer tilbage. Havde ingen overblik og kastede mig frem og tilbage imellem opgaver. 3 timer igen og stadig ingen overblik og kun ca. 40-50 point. 2 timer igen og … Øhh jeg var færdig. Havde stortset lavet alt. Gik ud og hentede en cola og tilbage og teste. Fandt mange mangler ved første gennemgang men fik testet og testet. Fandt kun lidt ved 2. Gennemgang. Det så nogenlunde ud.

Så 15 min før slut fandt jeg en major fejl. Den var rettet på 10 min inkl. Test.

Sidste spørgsmål jeg havde tilbage og kendte svaret på var en default ting som jeg ikke kunne huske hvordan man checker. En virkelig standard ting, men klappen var lukket. Hvis de har ændret på default er den forkert og det har de nok ellers skriver de vel ikke noget om det. Totalt ærgelig fejl. Øv øv øv. Hvis jeg dumper glemmer jeg aldrig at undersøge den ting i næste eksamen.

Nu er der ikke andet tilbage at gøre end at vente.

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s