Første Mock Lab

I dag var første Mock Lab dag i min CCIE Wireless træning og også den sidste inden eksamen. Jeg havde glædet mig meget til at give det første forsøg og få prøvet flere teknologier sammen.

Da jeg ikke har meget tid skulle dagen i dag i store træk være en kopi af på tirsdag. Jeg loadede start konfigurationer igår og Jason klar gjorde serverne så alt kunne startes her til morgenen.

Jeg satte uret på 2,5 time og gik igang. Planen var sektion 1&2 inden frokost. Efter 2,5 time nævnte jeg højt i lokalet at det var frokosttid om 5 min, tog 5 min mere og gik så til frokost. Normalt er der 3 timer inden frokost men jeg har sat 25 min af til OEQ (open end questions).

Jeg tog 1,5 times frokost (lidt mere end normalt men der var jo tennis).

Tilbage ved bordet satte jeg uret på 5 timer og så bare igang. 3,5 time senere var jeg færdig. For at være ærlig så havde jeg satset på 2 timer tilovers til at teste og fejlsøge i, men nu var der altså kun 1,5time (og hvad der måtte være tilovers fra oeq).

1,5 time går rigtig rigtig stærkt. Faktisk nåede jeg ikke at test alt.

Efter gennemgang så gav jeg mig selv 85 point ud af 96 mulige. De 11 point lod jeg i store træk ligge på bordet da jeg ikke fattede spørgsmålene og ikke havde tid til at slå det op. Og efter gennemgang igen var der måske 6 point der var i grå zonen. Alt i alt ligger jeg meget tæt på grænsen. Til mit forsvar vil jeg sige at det var er rodet lab. Ikke specielt godt struktureret og med flere fejl i referencer internt i opgaven. Ting man ikke kunne grundet andre forhold (formentlig skivefejl og tanke torsk).

I morgen skal der ikke laves lab. Idag har været meget stressende og er bange for tirsdag bliver værre.

Nu er der ikke andet at gøre end at slappe af læse noter og vente på tirsdag i bygning C.

2 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s