Bootcamp day 5

Sidste dag på bootcamp. Hvor er ugen blevet af…. Min med studerende Bill er var taget hjem her til morgenen så det var kun mig. Men one on one bootcamp kan man ikke klage over. I dag skulle vi primært kigge på WCS, WISM, Location App og VoWireless. I stedet for at køre slides og undervisning via projektor så satte Jason sig ved siden af mig og så måtte jeg igang med at gå tingene igennem. Faktisk gik det så godt at det vi var færdige omkring kl. 14. Der havde vi også testet både 7921 og 7920 telefoner imod vores lokale controller, dog uden en CM.
Resten af dagen skulle gå med LABs. Men… Der var simpelthen så koldt hos IPExpert idag at jeg måtte hjem i bad for at få varmen. Inden jeg gik fixede Jason lige at jeg havde rack frem til mandag aften kl. 20:45 og Marko (CCIE Instruktør) fandt lige et alarmkort og et sæt nøgler så jeg kunne tage over hos IPExpert i weekenden. De mente at deres lokaler havde bedre wireless, koldere sodavand og billigere snacks end på hotellet. Super flink af dem.

Jeg fik sagt farvel til Jason og Marko. Håber virkelig jeg kommer til at se dem igen (Dog ikke på et Wireless bootcamp reseat). Marko er virkelig venlig og meget meget morsom (Virkelig god historie fortæller). Men Jason er noget for sig selv. En virkelig rar, rolig og behagelig person. Jeg kan ikke forestille mig Jason rigtig vred. Han fortalte også at han tidligere har arbejdet som pastor, hvilket jeg virkelig godt kan forestille mig.

Om jeg efter denne uges bootcamp er klar til at bestå ved jeg ikke. Men jeg er helt sikkert længere end jeg var for 1 uge siden. Der har været mange brikker der er faldet på plads. Weekenden skal forhåbentlig stå på LABs, hvis Jason når at blive færdig og maile opgaven til mig.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s