Bootcamp day 4

Torsdag. Uff. Så er ugen snart gået. Synes det går alt for stærkt. Hvis jeg kunne tog jeg gerne 1 uges bootcamp mere for at få alle detaljer på plads, men så skulle Lotte og pigerne nok flyve herover.

Vi har kigget på sikkerhed (primært ACL’er i controlleren) og på QoS i dag. QoS er …. interessant. Hvor wired QoS er 1 standard og 2 lag man skal holde styr på er wireless 2-3 standarder, 1 certificering, 3-4 klient typer. Dette giver så 20-25 forskellige måder at lave QoS på. Nåå ja og så er der 2 forskellige platforme, autonomous og WLC. Det er bare 50 forskellige konfigurationer hvor man skal lærer de forskellige best practices informationer, samt hvornår man kombinerer dem. Hvis jeg havde 2% selvtillid tilbage omkring mig og CCIE Wireless så blev de da lige kørt en tur over at QoS bussen. Det irriterede mig også at Jason forklarede et scenarie som jeg har testet og jeg fik ikke samme resultat som han forklarede jeg burde have fået ihht. hans teori om hvordan tingene virker. Sååå hvem har ret. Jeg ville gerne lige smide mig i lab’et og teste tingene igen, men har simpelthen ikke tid inden eksamen. Vi var færdige med QoS kl. 15:30 ca. Og der havde jeg været færdig i 45 min. Tror mængden af information som Jason har smidt i hoved på os de sidste par dage er ved at være ved grænsen af hvad der er sundt. Kan virkelig mærke man bruger de få hjerneceller der er tilbage.

Efter klassen var slut fik jeg snakket lidt med Bill (den anden elev). Han er en super flink fyr fra Nashville. Han mener bestemt at jeg er klar til på tirsdag og jeg består. Det giver slf. lidt positiv energi og det er lige det der skal til for at tage nogen af nerverne. Nåå ja, har jeg ikke nævnt det? Til min R&S eksamen glædede jeg mig som et lille barn. Til min Wireless… puhaa det snakker vi ikke om. Har virkelig fået nerver på og er der noget man bare ikke vil have når man sidder i bygning C på tirsdag så er det nerver.

Jason forklarede i mandags at eksamen var ca. 30 sider. Det lab opgave hæfte som vi har fået på bootcamp er på 16 sider, og det er jeg ikke færdig med endnu. Så Bill og jeg fik spurgt Jason hvordan mængden af opgaver ville være i LAB’et vs. bootcamp lab. Grundet NDA kan han selvfølgelig ikke sige så meget, men han sagde dog at de 30 sider også inkluderer tegninger, tabeller og mere konkret beskrevede opgaver end i hans materialle, så selvom der måske er flere sider så er det ikke ens betydende med at der kommer mere at lave.
Efter en super hyggelig snak smuttede jeg tilbage på hotellet. TechFieldDay havde inviteret os med på Computer historisk Museum i San José, men jeg måtte desværre melde fra. Jeg er her jo for at lære noget og bestå en eksamen.

Hvis jeg består på tirsdag er det første jeg vil gøre at tilbyde hotellet at kigge på deres wireless. Det er så godt som ikke eksisterende. Heldigvis er der wired forbindelse på mit værelse. Da kablet kun er 1 meter og jeg er træt af at sidde på en spisebordsstol ved et skrivebord besluttede jeg mig for at køre i Frys og købe et længere ethernet kabel. Så havde jeg også en undskyldning for at komme ud og få bare lidt frisk luft. Så afsted til Fry’s med taget nede på bilen. Frisk Luft. Skønt.

Fry-s har alt. Men havde de et 25 fod ethernet kabel. Ja, i Cat 6+ til $50. Efter at havde kigget rundt i butikken fandt jeg dog et helt alm. til kun $8 (dog mærket: Dette kabel indeholder kræft fremkaldende stoffer, vask hænder efter brug).

Nu er klokken 19 og jeg vil smutte ned og få noget at spise og så tilbage og lave labs. Med mit 7-8 ethernet kabel kan jeg nu være i både ved skrivebordet, i sengen og i lænestolen. Så jeg burde være all-set til en week med labs labs labs.

(Btw: Jason arbejder på at give mig adgang til hans vRack hele weekenden da han alligevel skal bruge tiden med familien. Det er helt perfekt. Eget rack 24/7. Mandag skulle jeg så have booket rack tid hos proctorlabs, men desværre så er alt udsolgt så det bliver på DK udstyr eller også bliver det shopping i Gilroy og gennemgang af noter).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s