Bootcamp day 2

I dag har vi gennemgået Autonomous, EAP, ADU og CSSC klienten. Vi startede kl. 08:30 og var færdige kl. 17:00. Indtil nu har jeg lavet labs og er ikke kommet ret langt. Nu vil jeg smutte over på hotellet (kl er 20:00), spise lidt mad og så ind på værelset og lab’e videre. Må sige jeg skylder en undskyldning i går da jeg sagde at opgave bogen var tynd. (Don’t judge a book by its cover). Der er ganske rigtig meget få opgaver, men Jason for F&ck’et med ens hjerneceller.

Min med-student Bill virker lidt rystet over niveauet. Han er rigtig skarp på real-life scenarier og har lavet store installationer og der er ting mht. version og gamle ting som han bestemt ikke synes om. Men han er en super super flink fyr.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s