Bootcamp day 1

Så er det dag 1 af IPExperts første CCIE Wireless bootcamp. Vi startede morgenen med lige at lære hinanden at kende og gennemgå hvad der skulle ske i løbet af ugen. Materialet er så lidt tyndt ud imorges da vi fik det. Det er ikke mange lab opgaver i hæftet vi har fået udleveret og der er kun ca. 400 sider slide show vi skal igennem. Men som dagen er gået virker det faktisk som om vi kommer ok ud i krogene. Der er gode sider og dårlige sider ved at være afsted på første bootcamp. De dårlige er at materialet er nyt og stadig lidt tyndt. Jason har ikke undervisningen liggende på rygradden endnu. Det gode er at… Vi er kun 2 elever. Dette er en kanon fordel da det giver mulighed for at gå mere i bund med de emner som vi har brug for. Havde der været 25 så var chancen for at vi kom bagud pga. spg. rimelig stor.

Vi stoppede allerede undervisningen kl. 16:00 i dag. Der var stadig lidt problemer med at få adgang til vRacks og jeg ville gerne tilbage på hotellet for at sikre mig at min kuffert var kommet frem. (Det var den heldigvis). Efter en køretur og lidt aftensmad på hotellet, loggede jeg på vRack’et kl. 19:00 og lavede lab 1 til ca. nu. kl. 23:45.

Nu skal jeg i seng så jeg kan være frisk til imorgen kl. 08:30.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s