IPExpert WB1 Lab5

Har brugt de sidste 9 timer på at gennemgå LAB5 i IPX WB1. Umiddelbart synes jeg jeg har ok styr på de fleste ting. Dog har jeg lidt svært ved at gætte hvad opgaverne går ud på. For ikke at gøre det alt for let beskrives alt meget blødt. Der styr med andre ord ikke hvad man skal lave, men mere hvad man skal løse. Det er også ok, hvis sensor så også er åben over for nye idéer.
Jeg fik dog brugt lige lovlig meget tid på Local EAP med LDAP igen. Men det er jo det man har sine forberedelsestimer til. Hvis man finder noget der er værd at grave i så skal der da graves. Jeg tror selv jeg har styr på LDAP delen, men desværre så har jeg ikke styr på ADU klienten som jeg kan teste med. Den ikke bygget logisk op som andre supplikanter og man kan godt mærke det er en 550år gammel sag (tihi).
Fik også rodet med QoS policy’s. Hvilket gik som forventet. Der er mange ting at holde styr på, men det virker nemt nok. Hvis man altså får information om hvad for noget QoS der skal laves.

Nå, der er 3½ uge til min $1400 frokost i San José. Håber bootcamp’et kan udvinde mirakler.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s