Repeater "#¤%&

Dagen har en god og en dårlig side. Den gode er at jeg har fået rigtig meget træning. Den dårlige er at jeg har rodet med repeater AP i 9 timer. Umiddelbart så går det fint at få repeater funktionen til at virke. Men i en af mine workbooks er der et scenarie hvor klienterne som tilgår SSID’et på enten repeater AP eller root AP kommer på et andet VLAN end root ap’s native/bridge-group 1.
Let nok. Man laver bare flere WLANs på root ap’et og tildeler ssid’et til det VLAN man vil have klienterne ud på. Det virker også fint hvis klienterne tilgår root ap’et. Meeeen når de tilgår repeateren så virker det ikke. Why? I do not know. Jeg har prøvet mange kombinationer. Med LEAP, PSK, OPEN og WPA1/2, WEP128 og WEP40. Lige meget hvad så begynder tingere at drille når der kommer VLAN på root AP.
Kunne det være en bug? Ja, det er jo en mulighed så jeg opgraderede også lige hele pakken af APer til nyeste for at teste. Men stadig det samme. Nu har jeg spurgt Groupstudy om der er nogen der der har idéer for jeg er løbet tør. Topology

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s