Ssh head; reload

Stod op kl. 5:30 for at køre endnu et lab igennem. Ideen var at starte noget nyt for at komme hele vejen rundt i en fart. Men tanken om at jeg nok var sprunget lidt for let over nogen at de tidligere labs sad hele tiden i baghoved. Efter 1,5 time foretog jeg så en mental reload. Besluttede mig at det vat bedre at kunne halvdelen perfekt end det hele halvt. Så jeg hoppede tilbage til side 1 i workbooken og arbejdede mig frem. Besluttede at det var lige meget om jeg nåede 3 sider eller 100 sider, bare der blev nørdet. Jeg nåede til lab 3 og har brugt mange timer på det, men det er gode timer. Timer hvor det der virker bliver ødelagt for at man er sikker på at man har styr på alt omkring det. Lige nu roder jeg med repeater roles og LEAP. Alt i alt en god lab dag. Nu følger 2 dage med flere labs.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s