Første hele lab weekend

Først rigtige weekend er overstået. 16-18 timers træning har været både godt og skidt. Jeg har været igang med IPExpert Workbook I Lab 3 og 4. Lab 3 omhandlede autonomous AP’er og var virkelig tungt at komme igennem. Infrastruktur med WGB, Repeater, bridge, EAP-Fast, LEAP, WDS, osv. Kan godt mærke det ikke er min stærke side og de mange blandende senarier uden system kræver meget lær udenad. 6 timers LAB og det tog 8-9 timer lørdag og 2-3 timer søndag. (Og jeg blev ikke helt færdig). Der er meget på den autonome side der skal testes igen og igen. Heldigvis så kan det testes med det udstyr jeg har hjemme. Og nu vi er ved udstyr…
Jeg er rigtig rigtig rigtig glad for at jeg havde mit eget lab udstyr da jeg tog R&S. Proctorlabs er meget smart, men det virker sku ikke overbevisende godt. Udstyret er ikke “klar” når man starter. Tit er der en andens konfiguration på som man skal rydde op/ud i. Det er ok med en switch eller et ap, men ACS, WCS, AD er ikke lige sådan at skulle rydde op i. Og så er der for meget der ikke virker. Hvor er CME? Hvor er Location App? Og måske det vigtigste; Man mangler virkelig muligheden for at kunne gå ud og losse til udstyret eller i det mindste rackskabet når man ikke kan finde ud af tingene.
Weekendens anden lab var IPExpert WB1 Lab4 WLC. Skøøøønt. 6 timers lab og det tog ca. 5-6 timer. Og jeg havde da de fleste ting nede hvor de skulle være. Igen havde jeg problemer med Proctorlabs. Skulle igang med WCS’en, meeeen der var ingen licens. Dobbelt op på nedern.

Status: Der er lang vej før jeg er på det niveau jeg var sidst jeg var afsted. Men der er også noget tid endnu og jeg har stadig 150+ timers lab inden bootcamp. Desværre har IPExpert meldt ud at jeg ikke får Workbook 2 i færdig udgave før jeg tager til US. Hvilket gør chancerne for at være rigtig godt forberedt en del mindre.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s