And we are off…

Så er der ved at være styr på tingene.

– Bootcamp bestilt Check

– Fly reserveret Check

Hotel reserveret Check

Så mangler der kun en ting. Viden! Masser af viden. Har netop kigget blueprintet igennem for anden gang siden jeg besluttede mig for at gå efter den og umiddelbart så ser det ikke super sindsygt ud. Der er ca. 60 punkter og de først 10-15 punker kan jeg sætte hak ved allerede inden jeg går i gang. Der er selvfølgelig en masse basis viden jeg kan tage med fra R&S.

Hjemme LAB’et er også ved at være på plads. Det er ikke så let at lave remote lab i firmaet da jeg jo gerne skulle kunne “smadre” rundt i de trådløse frekvenser som jeg har lyst til. Det er blevet til en Cisco 2106 Controller (7.0) til 6 AP’er, 2 stk. 1142, 1 stk. 1131 og 1 stk. 1242. Desuden afventer jeg et 3500i for at kunne teste Clear Air, hvis det nu skulle komme med i pensum lige pludseligt.

Yderligere er der opsat en gammel Pentium4 maskine der kører Windows 2008 AD og en lidt nyere Pentium4 (tak til svigermor) der kører VMware server med ACS4.2 og WCS (7.0) server.

Der er selvfølgelig lagt fra alt 6500 med WISM etc, men jeg bør kunne lave de fleste autonomous ting her samt opbygge en hel del hastighed på standard tingene i controlleren.

Når tiden nærmer sig har jeg fået 25 x 8 timers remote lab med i mit tilbud fra IPExpert. Satser på at det kan gøre det.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s