CCIE Wireless Complete End-to-End Learning Program

Har netop snakket med IPExpert (dem jeg brugte første gang) og de er begyndt at tage imod bestillinger på deres “CCIE Wireless Complete End-to-End Learning Program”. Jeg har bedt om et tilbud og de har et bootcamp fra 14-18 Marts 2011 i San Jose. Så nu har Ralph Olsen indtil videre planlagt CCIE Wireless lab exam til d. 22/3-2011 i San Jose, Ca, USA. Thats it. Nu er der dato på. Så skal jeg bare igang. Om ikke andet så kan man jo altid flytte datoen.

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s