Signing in..

817 dage er gået siden sidste post. Tiden er blevet brugt på CCNA Wireless og en del DataCenter ting. Og så er CCIE’en blevet recertificeret. Forsøgte med en CCIE Wireless written uden forberedelse. Selvom det var lige ved så måtte jeg alligevel investerer i en bog og bestod først i 2. forsøg.

Men når sommeren er forbi så skal der ske noget igen. Mulighederne er mange. CCDE, CCIE Wireless, CCIE SP, CCIE Security. Må indrømme at Wireless nok er den der trækker mest. Har lavet en del wireless i forbindelse med jobbet, men igen tror jeg det vil være en kæmpe udfordring. CCDE kunne også være spændende, men det er dog noget helt andet end CCIE’erne. En lidt anden måde at tænke på.

This is Ralph Olsen signing in. The CCIE Goal is on for version 2.0.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s