MockLab Speedcamp dag 4

Torsdag. Dagen der skulle sikre den sidste selvtillid og få de sidste brikker på plads. Tja, jo, ja.

Det startede godt. Rigtig godt. Efter 3 timer havde jeg 58 point og da jeg bare skal have 80 så burde det være muligt at få de sidste 22 point på de sidste 5 timer. MEN alligevel gik det glat. De næste 3½ time brugte jeg på 1 enkelte opgave, der kun var 5 point værd. Men da det var en del af core’en, skulle det op og kører før jeg kunne komme videre. Efter 6½ time havde jeg så 63 point, og kunne have kastet mig ud i de sidste ting og måske have lavet 80 point. Men hoved var flydt. 3½ time af ekstrem hjernevridning havde sat sine spor. Det kunne slet ikke samle mine tanker om at komme videre. Så jeg besluttede mig for at stoppe og måske prøve at lave det her LAB igen på lørdag.

Så dagen blev ikke som forventet. Godt eller skidt? Faktisk helt kanon. Heller se det her problem nu og arbejde lidt med det de næste par dage og så gennemskue det, end at ramme muren på mandag til eksamen.

Blev selvtilliden styrket? Ikke efter lab’et i dag. Men Marvin og en der har været oppe tidligere sagde jeg ikke skulle bekymre mig, jeg skulle nok klarer mig. Det hjælper da på humøret. I morgen skal vi bare snakke lidt fif igennem og have spørgetime.

Er efterhånden nået dertil hvor jeg kan mærke det i maven. Både fordi jeg er nervøs og fordi jeg glæder mig. Men faktisk mest det sidste.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s