MockLab Speedcamp dag 3

Onsdag. Næste sidste dag med opgaver inden eksamen. Dagens opgave virkede rimelig let da jeg læste den igennem første gang. Der var lidt mht. l2protocol-tunnel for cdp, som måske ville drille. Det gjorde det også. Da vi nåede frokosten 2½ time inde i opgaven, havde jeg lavet en af de fejl som man bare ikke må. Jeg havde brugt alt for lang tid på 1 opgave. Men det var 6 point og jeg ville bare lige prøve om det ikke kunne lade sig gøre, og det lykkes da også tilsidst. God ting at have kigget op inden eksamen. 🙂

Efter det gik det stærkt. Jeg var stortset ikke i tvivl om noget og gad ikke engang teste ind imellem de forskellige opgaver. Der var 1 opgave med frame-relay de-list/priority ting som jeg satte spørgsmålstegn ved, ellers var jeg rimelig sikker på det meste indtil jeg ramte multicast. Igen multicast problemer. Da jeg havde lavet alt andet og brugte jeg 45 min på multicast’en og fik den da også op og kører da der blev rettet lidt på de routere jeg ikke kontrollerer. Så ikke helt min fejl. 6½ time efter start var jeg rimelig sikker på at have minimum 85 point, så jeg hentede svarene og gik opgaverne igennem.

100 : Totale point mulig

-5 : Min frame-relay manglede noget, som jeg havde regnet med.

-5 : I min ene multicast (som jeg var sikker på) havde jeg byttet om på nogen prioteter.

-5 : Den multicast jeg var klar over nok ikke var helt færdig, der manglede jeg et filter.

-5 : BGP. Jeg havde alt min BGP rigtig, men mangler en kron job der skal til for at blive 100% korrekt.

Dagens resultat : 80 point. Bestået.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s