MockLab Speedcamp dag 2

Tirsdag og en nye eksamenslignede opgave på bordet. Opgaven i dag var flydt med meget mere diverse stof og ikke så meget core teknologi. Jeg var derfor fra starten klar over at jeg skulle tage de opgaver jeg kunne første og så gå igang med at slå diverse ting op efterfølgende. Da vi nåede frokost var jeg stortset færdig med de almindelige opgaver og have reachability imellem alle noder. Nogen af de ting jeg skulle slå op var SNMP, DHCP og IOS Management. Umiddelbart var det meste til at finde ud af. SNMP opgaven blev lavet udfra “Så håber vi det er det”. DHCP opgaven skulle opdaterer DNS, og der manglede jeg DNSserveren den skulle sende den til. Sidst men ikke mindst lod jeg 5 point blive på bordet for jeg kunne ikke lige se mig vej ud af det. Jeg endte på 85 point, hvilket er det samme som igår. i dag brugte jeg 7 timer, inkl. gennemgang af alt. Tvivler på jeg ville kunne have fundet mere ved at kigge dokumentationen igennem yderligere. Meen, alt over 80 point er blæ’r.

I aften tror jeg jeg skal se en film og koble lidt fra. Har været hele opgaven igennem og fundet fejl i løsningshæftet. Marvin og jeg brugte faktisk den sidste time i dag på at lave hver sin liste over fejl, som vi så kunne sammenligne og sende til Scott så han kan rette den til. Marvin fandt desværre 3 flere end jeg, så han vandt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s