Bootcamp 1. weekend

Lørdag stod på shopping og afslapning. Vi kørte til Gilroy premium outlets og kiggede på lidt butikker. Jeg fik købt en del tøj til hele familien. Efter det kørte vi til Valley Fair Mall for at se om der var kommet iPhone på lager. Men ak nej. De var udsolgt igen.

Lørdag eftermiddag inviterede Hans på et glas vin på hans værelse og da vi aftalte at spise på hotellet og ingen skulle køre, blev det til mere end 1 glas. Middagen på hotellet var helt kanon. 3 retter, vin og kaffe. Herligt.

Søndag sov vi længe og spiste først morgenmad kl. 9. Jeg har brugt det meste af dagen på lektier. Har gået de forskellige ting igennem som vi har kigget på i løbet af ugen og er begyndt at arbejde mig igennem den follow-up liste jeg har fået lavet. Omkring frokost kørte vi i Frys, Elgiganten bare 10 gange større. Jeg fandt lidt PS3 spil til Martin som han ikke kan få derhjemme. Frokosten blev til en sandwish i Frys. Ganske udemærket. Eftermiddagen var igen fyldt med lektier. Aftensmaden blev på en lokal BBQ biks. Allerede på parkeringspladsen var der en herlig duft af rygeovn. Fantastisk ribs, lavet fra bunden. Desværre var potionerne efter amerikansk størrelse og det var nærmest pinligt at sende maden ud igen når man ikke kan se der er rørt ved den. Men godt var det.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s