Bootcamp dag 5

For nogen uger siden fulgte jeg med i en mail tråd, hvor en CCIE kandidat spørger IPExpert om de Lab’s der er i workbook’en er de samme som man får på bootcamp, hvorefter Scott Morris fra IPExpert svarer:

“Dem i workbooken er for begyndere. Vi har gemt de rigtige onde Labs til bootcampen.”

Efter i dag kan jeg sige han har ret. Faktisk er det lidt latterligt. Hvis jeg kom ud til en kunde der havde designet sit netværk som opgaven idag, så tror jeg jeg havde tævet ham. Men på den anden side så tvinger Hr. Morris os til at tænke udenfor normalen og presse vores netværk ud i situationer hvor man virkelig skal holde tungen lige i munden. Hvis man kunne lave dagens lab på 8 timer og ikke have fejl, så er man dygtig.

Jeg var ikke så godt motiveret imorges, så jeg valgte at glemme alt om tiden og så tage det stille og roligt. Hvis det ville tage 12 timer så ville det tage 12 timer. Idéen var at arbejde lidt med opgaverne og overveje forskellige løsninger og evt. lave små fejl med vilje for at se hvad der sker. Det skulle vise sig at være en udfordring. Jeg nåede ca. halvvejs igennem i dag og tror jeg laver resten søndag. Hvis jeg skulle give det karakter ville jeg nok give det 9.5 eller 10.

Dagens højdepunkt var da jeg fandt 2 fejl i opgaven. Ting der ikke kan laves uden de laver teksten om.

Til aften spiste vi traditionelt japansk, hvor vi sad rundt om et grillbord hvor kokken tilberedte vores mad. Vi bestilte begge Seafood, med hummer, rejer og kammuslinger.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s