Bootcamp dag 4

Dagen i dag stod på den første af 6 prøve eksamener. Der er 1 i morgen og 4 i næste uge. Opgaven blev udleveret og jeg må sige jeg synes der var mange opgaver. Umiddelbart var det ikke fordi den virkede super svært, men der skulle laves mange ting for at få delopgaverne helt rigtige og dermed få sine point. Det gode var at der stortset var opgaver i alt. Multicast, IPv6, BGP, MBGP, QoS, FRTS, EIGRP, RIP, OSPF, OSPFv3 og alle de div. ting som der nu kan komme. Efter 7 timer havde jeg lavet ca. 80 point, og i stedet for at gå videre valgt jeg at bruge lidt tid på at gå mine allerede lavede ting igennem. Da de ting var sikre lavede jeg lidt MBGP og efterlod ca. 12 point på bordet. Så hvis alt jeg har lavet er ok, så har jeg 88 point, men mere realistisk så har jeg nok 75 – 80 point.

Men så kom beskeden som hjalp en del på humøret. Dagens opgave er vurderet sværere end eksamen. Scott mente at eksamen ca. ville være 2/3 eller måske 3/4 af dagen opgave. Hvis det er sandt føler jeg at jeg står stærkt. Vores lab bliver i nat prøveklud for deres ny point system, der automatisk skulle teste om opgaverne er løst og give point, så jeg glæder mig til at høre hvad de siger.

Middagsmaden blev til TexMex, hvilket var virkelig godt. Havde ikke lyst til noget, men ½ fadøl og tortilla chips med hjemmelavet salsa vækkede appetiten.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s