Bootcamp dag 2

Efter dagen igår var der ligesom lagt op til at vi ikke kommer til at kede os på noget tidspunkt. Dagen idag stod på Layer 3 teknologi. Så hvad man normalt bruger 1 uge på til BSCI kurset, tog vi lige imellem 9 – 16 idag. alle routnings protokollerne blev lige vendt og drejet og så fik vi lige snakket redistribution, access-lists, CBAC og tunneler også.

Dagens opgaver var bestemt heller CCNA stof, men heldigvis kunne jeg da mærke at mine 400+ timers træning gav lidt pote i dag. Da klokken var 19 og var jeg færdig med opgaverne og Hans og jeg kunne tage ud og få os en velfortjent bøf.

Flere fra holdet anbefalede Birks så det måtte vi da prøve. Og lur mig om vi ikke kommer til at tage forbi min. 1 gang mere inden vi skal hjem. Jeg må sige det er noget af det bedste kød jeg har fået længe og
så hjælper det jo på det at den var perfekt tilberedt efter min smag.

Nu hvor jeg ikke har lektier for, vil jeg så bruge min  frie tid til at kigge på flexlinks og udld tweeks som lige skal på plads.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s