Bootcamp dag 1

Vi startede kl. 09.00 med en lille præsentation af de 2 instruktører Scott Morris og Marvin Greenlee og af de 21 deltagere på ugens bootcamp. Folk kommer primært fra USA, men tæller ud over os 2 fra Danmark og en fra Tyskland, Singapore, Mexico og Angola.

Niveauet blandt deltagerne er moderat. Enkelte har ikke rodet med IOS i et par år og en enkelt har allerede en CCIE i voice.

Da vi rigtig kom i luften snakkede de 2 instruktører på skift frem til ca. 17:30, hvor efter vi fik udleveret dagens opgave. Selvom det kun er om layer 2 teknologi er der arbejde nok til min. et par timer.

Hans og jeg stoppede ca. 20:00 for at få noget aftensmad, og kunne så begynde igen da vi var tilbage på hotelværelset ca. 21:30. Jeg lavede opgave til kl. 23:00, hvor jeg næsten har læst alle opgaver, om de er rigtige er noget helt andet. Det ser vi på imorgen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s