Søndag d. 13 April

Gik i seng kl. 0:30 lokal tid igår. Vågnede kl. 04:55. God morgen og velkommen til. Faldt heldigvis i søvn igen og sov til kl. 08. Efter et hurtigt bad var der lige tid til at sige god morgen til Lotte og Laura over Webcam’et. Hvad skulle man gøre uden den teknologi.

Efter en dejlig morgenmad på hotellet kørte vi 2 timer nord på til et vindistrikt i Lodi. Hans sælger lidt af deres vin derhjemme, så det var lidt spændende at smage deres forskellige vine og få en rundtur. Efter frokost kørte vi tilbage mod San José og tog en lislle rundtur for at finde IT firmaernes hovedkontorer. Vi kørte primært efter Apple, men så bla. Juniper på vejen. 

Kl. ca. 19.00 tog vi afsted for at spise japansk på et anbefalet sted. Vi parkerede bilen og gik ind og satte os. Desværre så var vi bare gået ind af den forkerte dør, så det blev til kinesisk i stedet. Det var ganske udemærket og vi fik da kæmpet os igennem det meste selvom vores jetlag gav minus appetit.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s