Afrejse til San José

Jeg må indrømme det var en da de sværere ting jeg nogensinde har sat mig selv igennem. Jeg har altid været klar over at CCIE ikke blev serveret på et sølvfad. Og det er helt sikkert først i de sidste 5 måneder at det er gået op for mig hvor meget arbejde der skal lægges i det hvis man skal bestå den eksamen. En af de ting jeg dog ikke lige havde forberedt mig på var at tage afsked med Laura, der med sine 17 måneder ikke kan forklares at far kommer igen, om 3 uger. Det var svært. Utroligt at en så stor mand kan blive så lille inden i pga. en individ på lige over 11 kg. Nå men det var ikke meningen dette skulle være artikel til Ude og Hjemme.

Det er i dag d. 12. april 2008 og jeg check’ede ind i Kastrup kl. ca. 13:10. Jeg spurgte, med mit tjener jeg vil gerne betale smil, om der var mulighed for at blive opgraderet. Først på en måde så jeg håbede hun ville gøre det gratis, men det blev hurtigt afvist. Men da jeg nævnte at jeg havde nogen EuroBonus point og gerne ville bruge dem, blev det straks en helt anden aftale. Desværre kostede ECO -> Business Class 30 000 point, hvilket er rimelig trist når man kun har 26 000. Men jeg kunne komme op og sidde på ECO Extra hvor der er 10 cm mere benplads for 10 000 point, men jeg skulle snakke med folkene oppe ved gaten.

Efter check-in kyssede jeg min fantastiske kone farvel, trillede en lille tårer og vinkede ihærdigt inden jeg gik igennem security check’et. Jeg købte lidt blade og en kildevand og besluttede mig for at gå direkte til gaten. Der var jo kun 2 timer til flyet gik. Da jeg kom frem gik jeg direkte til skranken og spurgte igen på mine muligheder for at blive opgraderet. Da flyet er overbooket ville det hjælpe ham meget hvis der var nogen der ville opgraderes, så hvis jeg betalte med mine Eurobonus point for en opgradering til Extra så ville han placerer mig på Business. Jeg overvejede ikke ½ sekund før jeg stak ham mit Eurobonus kort og bad ham trække de 10 000 point.

Ude ved gaten gik tiden super hurtigt. Jeg loggede lige på nettet og fik lukket nogen af de sager jeg skulle have lavet i sidste uge, så jeg ikke skal tænke på dem. Herligt.

Kl. 15 kom vi så om bord på flyet. Hvorfor flyver jeg ikke business hver gang. De 2 største problemer for en mand i min størrelse (180+ cm og 100+ kg.) er altid sæde bredden og benpladsen.

Og da jeg satte mig i sædet her kunne hele min …. være der uden det gav problemer. Dejlig behageligt. Benpladsen kan jeg dog ikke sige andet om end at jeg ikke kan nå sædet foran med mine tæer. Det rækker lige.

Udover størrelsen så er der indbygget underholdningssystem i sædet foran, så man selv kan vælge hvornår man vil se film eller spille på den indbyggede spille konsol. Da maden blev serveret valgte jeg at se Lions for Lamps, imens jeg nød mit måltid. Filmen kan selvfølgelig sættes på pause hvis du skal tisse eller du kan spole i den hvis der er noget du ikke lige fangede.

Middagen bød først på en salat med rødbede og olie eddike dressing, så en forret af rejer med hvide asparges og hvid dressing. Hertil et udvalg af brød.

Til hovedret valgte jeg kalvekoteletter med grønsager og marsala sauce, men der var også en ret med laks, en med kylling og en vegetar lasagne. Osten sprang jeg over men desserten, som var chokolade appelsin tærte med frisk frugt, gled dog ned.

Efter ca. 3 timers flyvning var jeg færdig med min mad, kaffe, kage og film, og fandt min bærbare frem og satte i stikket for at få den opladet. Det eneste der virkelig mangler her er trådløst internet. Det kan vel ikke være så svært at få lavet.

Jeg prøvede at få sovet lidt nu hvor sædet kunne lægges helt ned med det lykkes aldrig rigtigt.

Jeg mødte Hans i Chicago, vi fandt en sandwich og satte os ved gaten og ventede. Kl. ca. 23:00 lokal tid var vi i San José og kunne hente vores bil og finde vores hotel.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s