Sidste dag inden San José

Uha, spændende dag i dag. Havde booket hele dagen med en kollega der har været oppe et par gange og har bestået for 2 år siden. Vi gennemgik en del emner og lavede lidt lab senarier sammen og snakkede tingene igennem. Blandt andet forklarede han mig hvor eksamen var henne i hvilken bygning etc. Det er nogle dejlige ting at have på plads.

Ud over det fik jeg lige 20-30 min med en coach der er tilknyttet firmaet. Det var faktisk helt kanon. Det eneste jeg lige rynkede på panden over var da hun anbefalede mig at bruge Rescue Drops. Det skulle umiddelbart være noget plante ekstrakt der fjerner uro i kroppen men holder hoved koldt. Det skulle være brugt af mange store talere inden de gik på. Så er spørgsmålet, er det doping, og bliver man doping testet ved CCIE eksamen. Tror jeg ville glo noget hvis proctoren bad mig tisse i en kop efter en kanon eksamen. Nåå, men jeg har faktisk købt nogen dråber og regnede med at prøve dem lidt af så jeg er sikker på jeg ikke brækker mig i timevis efter at have taget dem. Det ville være rimelig skidt at finde ud af på eksamensdatoen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s