Mock lab section 26

Skiferie… og så skulle man lige lave et LAB alligevel. Jeg lavede Lab 26 som både havde IPv6, Multicast og lidt QoS. Det er kat. 7,5, hvilket ikke gør tingene meget bedre. Jeg lavede det indenfor 7 timer. Og i den tid nåede jeg at ringe efter en skipatrule til en kvæstet skiløber og også at spise aftensmad ved bordet, inkl. snak bagefter. Udover det så blev det også lavet i larm i en hytte med 10 andre personer. Sidst tog det vel 3-4 timer, hvilket også snilt ville kunne lave dette på hvis jeg konceterede mig. Det der er irriterende er at jeg kan være 7-8 timer om en kat. 8.0. Så fra 7,5 til 8,0 er der lige 3-4 timers arbejde?!

Eksamen skulle umiddelbart være en kat. 7-8. Hvis jeg får en der er lettere end dette lab, så burde den være hjemme. Hvis jeg får den kat. 8,0 der er i section 39, sååååå er det en anden sag.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s