Mock fri dag.

Efter krisen igår valgte jeg idag at bruge mine læse tid på andre ting end lige Mock Labs. Jeg besluttede at mine næste 3 dage der ellers skulle bruges hos Cisco Danmark i en Workshop, måtte indbrages til læsning. Faktisk følte jeg mig også lidt sløj så spørgsmålet er om jeg ikke ville være meldt fra alligevel.

Jeg har på nuværende tidspunkt brugt 18 timer på CCIE dag. Jeg har kigget blueprintet igennem og fundet de ting jeg lige skal læse igennem igen i håb om at fange de sidste detaljer efter at have lavet øvelser i næsten alt. Så er der sat kort i bøgerne så jeg har noget at gå i gang med. I løbet af de næste dage skal jeg også bestemme mig for hvad jeg skal bruge de forskellige dage på på skiferien. De dage hvor jeg ikke er på madhold kunne jeg måske godt nå et 8 timers LAB. Så er det bare med at finde de LABs som der er mest udfordring i og lave dem igen og igen og igen.

Sidst men ikke mindst har jeg mailet lidt med Scott Morris idag. Det er både ham og Marvin der skal holde bootcamp’et i San José om 3 uger.  Håber virkelig den første uge med bootcamp sætter de sidste ting på plads og at ugen med Mock Labs giver mig det sidste afpudsning til at kunne lave 80+ point mandag d. 28. April 2008

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s