Mock Lab 19-21 (36-38) og noget af Mock 22 (39)

To be or Not To Be…..

5 dages dejlig påske fri og hvor har jeg været.. Foran min bærbare i de ca 50 af timerne.  Dagene har i største grad budt på gode oplevelser. Det ene Lab efter det andet er blevet gået igennem og alle de store ting bliver tryllet lige igennem, hvor imod de små kan smutte en gang imellem. Fx. Brug kun åbne standarder i dette lab, og så laver jeg alt med dot1q, mst spanning-tree, men bruger så HSRP istedet for VRRP. Det er bare ikke godt nok.

Søndag stod også på Mock Lab. Section 39 bød på Mock Lab nr. 22 i rækken og det startede meget godt…. … .. . Meeeen så, panik. Jeg gav op. Jeg synes ikke jeg havde styr på noget. Alt drillede. Jeg blev slået ud af formuleringen af spørgsmålene. I stedet for  8 hovedspørgsmål der hver gav imellem 10 og 20 point var der nu 30 spørgsmål der gav imellem 2 og 4 point. De 30 spørgsmål kunne jeg bare ikke holde inde i hoved. Jeg begyndte også at blive stresset over ikke at have nok tid tilbage til at forberede mig. Jeg synes alle forums kun skrev om folk der dumpede og at dem der bestod kunne lave et kat. 10 lab på 3½ time uden fejl. ARGH! 1. stk. hjernevasket CCIE kandidat.

Jeg brugte resten af søndagen på at læse proctor guiden igennem for det netop problematiske LAB, og samtidig overvejede hvad jeg gjorde med den opkomne skiferie. Ville jeg kunne komme på nettet eller skal jeg til at sætte noget Dynamips op og så teste lidt der.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s