Mock Lab 6 & 7 (24&25)

Så er Mock lab 6 & 7 i skabet. kat. 4 og 5. Mock 6 havde lidt der drillede omkring multicast og jeg manglede kun en neighbor filter for at have den rigtigt ellers var resten som det skulle være. Mock 7 gik lidt hurtigt så jeg valgte ikke at læse opgaven igennem da jeg var færdig som jeg jo normalt ville gøre hvis jeg har tiden til det. Det betød at der var mange små fejl, men ikke noget der ikke var blevet 100% rettet til hvis jeg ikke havde været doven. Men lige under 3 timer for den første opgave og 3 lige ud for nummer to.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s