Mock lab 3 (21)

Kan godt mærke niveauet er steget lidt. Dette var en 4’er på 10 scalaen og tog lige over 6 timer at lave med fuld tests. Jeg gik lidt kold i redistribution igen, prøver at holde tungen lige i munden, meen det tager tid at regne ud hvad der sker i de forskellige senarier, men det lykkes. Der skulle også laves lidt trylleri med at AD på OSPF Ext routes for at sikre alt var loop frit hvilket tog tid. Men 6 timer er bestemt acceptabelt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s