Cisco Router Security Lab task

Muligvis de mest ¤#&”%!”#¤ 2 (4) timer jeg har brugt på IOS længe. For en gang skyld synes jeg LAB øvelsen var dårlig. Ja, der var da nogne fede ting som tcp intercept og IPSec, men policy-based nat imod net der ikke længere kan nås pga. tidligere opgaver og user auth der er beskrevet forkert. Nåå, det kan ikke være lykken hver dag. Tror måske også jeg er ved at være træt i hoved efter at have brugt 20 timer af min weekend indtil videre på at konfigurere IOS.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s