Access-lists kan virkelig tage 3 timer?

Så er det LAB dag igen. Startede dagen med access-lists og selvom dette burde være hurtigt overstået så var der bestemt en del arbejde i det. For det første har jeg aldrig brugt dynamic access-lists før, men Cisco’s Doc CD hjalp til det var hurtig ude af verden. Desværre så var reflexive access-lists ikke lige så let at forstå. Her måtte jeg have fat i lærebogen og se hvordan de hvad læst opgaven for at fatte hvad det var der skete. Time-Based access-lists havde jeg heller ikke benytte før, men de var ‘?’ nok til at få den på plads. Std. Ext. og Named bruger jeg jo tit så de blev bare smidt ind på routerne med 120 i timen. Alt i alt et godt LAB, det tog 3.5 time.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s