Redistribution from hell

Min LAB dag nærmer sig 12 timer og jeg er lige blevet færdig med redistribution lab’et. Emnet lyder nemt og er nemt. Bare ikke når det er på CCIE niveau. Selvom det tog sin tid, 3 timer, så er det stadig under estimatet på 3,5 time. Men der var virkelig nogle fede hints og aha oplevelser i dette kapitel. OSPF -> EIGRP -> RIP og retur er lige ud af landevejen, men når BGP kommer ind i billede er der lige pludselig nogen enkelte ting man skal være helt klar over. Redistriburer du fx. OSPF -> BGP så tager den kun External ospf netværks som standard. Ligeledes så redistiburer BGP ikke sine egne ibgp internal netværk ud i verden uden at du smider en bgp reditribute-internal ind i router bgp konfigurationen. Så selvom det var sur at opgaven ikke lige blev løst som den burde være i første forsøg så lærte jeg da lidt af det.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s