EIGRP gennemgået

Så er julen overstået og jeg er tilbage til at drømme IOS igen. Har brugt 4 timer idag på EIGRP. Der var en ok opgave i IPexperts Workbook der skulle kunne laves på 2 timer. Det tog dog 4, så der er helt sikkert nogen adv. EIGRP emner der skal kigges i sømmene igen. Dog skal det siges at jeg brugte 1 time på en opgave hvor der stod at man skulle konfigurer alt på en router for at løse problemet, men i guiden der forklarer hvordan den lettest kan løses havde de alligevel udført et enkelt step på en anden router.. SKIDT! Yderligere var der sneget sig en fejl ind i et subnet på en af routerne i frame-relay skyen der gav nogen meget underlige fejl.

Så alt i alt ikke en skrammende opgave.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s