BGP – en succeshistorie

Efter jeg var færdig med EIGRP gik jeg direkte igang med at rydde op i routerne og komme igang med BGP. Opgaven var estimeret til 4,5 time, men virkede nogenlunde overkommelig. Det tog 2,5 time incl. gennemgang af alle opgaver i henhold til guiden, og så sad jeg oven i købet fast i 2 opgaver. I den ene var det noget OSPF redistribution til BGP, hvor jeg havde misforstået hvor det skulle gøres og derfor gav det ikke det resultat som jeg og bogen gerne ville have. Den anden var en conditional advertisement, hvor en speaker kun skulle advertiserer sin loopback hvis en anden loopback ikke var tilstede i BGP tabellen. Udemærket opgave. Masser af confederations og Route Reflectors inden i hinanden og local-as og community parametre der skulle pilles ved.

Og rigtigt lækkert at høvle en 4,5 timers opgave af på lige over 2.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s