QoS eksamens koks!

Var ude for at gå til QoS eksamen i dag. Jeg var virkelig så klar. Var koncenteret og fokuseret, og tror i så ikke at Prometric maskinen har et problem. Hver gang de startede QoS eksamen så gik den bare ud igen. Efter at have ventet 2 timer foreslog jeg at vi prøvede med en anden Cisco eksamen så vi kunne se om det var Prometric generelt eller lige den eksamen. Så jeg købte og betalte en CCIE R&S written exam. 350-001. Ved ikke lige hvad jeg havde forestillet mig. Den virkede slf. heller ikke hvilket resulterede i at jeg nu stod med 2 betalte eksamener jeg ikke kunne komme til. 5 timer efter ankom kørte jeg hjem igen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s