Hvorfor ikke CCIE ?

Skrifter job 1. november 2006 til Axcess A/S, der er Cisco guld partner og en af de førende Cisco konsulentvirksomheder herhjemme. Til samtalen var min nye teamleader meget forundret over hvorfor jeg ikke havde taget CCIE written eksamen da jeg skulle recertificeret i sommers. Han forklarede at det ikke er meget sværere end at tage de 2 eksamener jeg tog (fortalte slf. heller ikke at jeg dumpede den første første gang, men det var nok også primært pga. en gammel bog).

Axcess sagde lige ud at hvis jeg gerne ville være CCIE så skulle de gerne hjælpe. Så endelig har jeg fundet en virksomhed hvor det virkelig også er i deres interesse at jeg bliver dygtigere på Cisco området.

Så målet med at blive CCIE inden jeg er 30 er måske ikke helt uopnåeligt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s