MPLS eksamen dumpet

Efter at have haft nogen weekender på arbejdet fik jeg hurtig læst MPLS bogen fra Sybex igennem 2 gange, så i dag skulle jeg lige prøve eksamen. De første 16 spørgsmål var om MPLS over ATM, hvilket …. der ikke står en sk.. om i Sybex bogen. For første gang har en study guide fra Sybex svigtet mig. Jeg manglede næsten 10% for at bestå, så jeg var ikke engang i nærheden. Tror ikke jeg gider rode med MPLS i et godt stykke tid fremover.!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s