Cisco ændre pensum for CCNP

1 CCNP eksamen bestået og 3 mangler og så sker dette. Cisco har valgt at ændre/updatere deres pensum for alle 4 CCNP eksamener så de gamle eksamener kan ikke tages efter udgangen af august 2003. Hvilket vil sige jeg har en moderat presset tidsplan. Jeg havde en forventning om at det skulle gøres over et periode på ca. 1½ år og nu har jeg 4 måneder til at nå de sidste 3 eksamener. Jeg er gået igang med Remote Access bogen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s